Landrins bil, återförsäljare av premiumbilar.

Landrins bil, som grundades redan 1968, kan stoltsera med att vara en av de allra äldsta bilåterförsäljarna i Sverige. Med filialer över stora delar av södra och mellersta Sverige, är man även en av de större kedjorna. Från Lund i söder till Sundsvall i norr, möts du av Landrins duktiga mekaniker och pålästa försäljningsorganisation. Landrins är ett företag där kvalitet och långsiktighet ligger i fokus.

Snabba fakta om Landrins bil:

Vad?En kedja inom bilförsäljning som funnits i många år.
Sedan när?Landrins grundades redan år 1968
Var?Landrins bil hittar du bland annat i Västerås, Eskilstuna och Lund
Varför?För att du är på jakt efter en ny bil, eller bara vill uppdatera dig kring utbud.

Landrins bil, återförsäljare av flera märken.

Även om Landrins bil i Västerås främst är kända för Mercedes Benz, så är både de och de andra anläggningarna som hör till Landrins även återförsäljare av en rad andra populära och vanliga bilmärken.

Landrins säljer bland annat Nissan, Peugeot, Kia och Subaru. Man säljer både nya såväl som begagnade fordon. Hos Landrins hittar du inte bara vanliga bensin- och dieseldrivna personbilar, utan här finns även elbilar, laddhybrider, såväl som husbilar och olika typer av arbetsfordon.

Landrins är med andra ord stället du kan besöka nästan oavsett vilket bilbehov du har. Man är även specialiserade på såväl privat- som företagsleasing. Landrins Bil AB är idag en fullservicekoncern inom bilförsäljning samt service av bilar, och omsätter närmare 2 miljarder, fördelat i en koncern av dotterbolag.

Landrins bil, med geografisk spridning över södra Sverige.

Landrins bil är strategiskt placerade på en rad orter i Sverige. I Mälardalen finns man representerade i Västerås och Eskilstuna. I Dalarna finns Landrins bil i centralorten Avesta. Även i Småland har man anläggningar i Västervik samt Vimmerby. Därutöver finns Landrin i skånska universitetsstaden Lund, samt i vackra Sundsvall.

Landrins bil har generösa och väl tilltagna öppettider. Landrins bil i Eskilstuna har öppettider som passar de flesta, då det går att besöka dem alla vardagar. Bilförsäljningen har dessutom öppet på lördagar. Landrins bil i Avesta har också öppettider som passar de flesta.

Att man är så flexibla med sina öppettider har säkert bidragit till kundnöjdheten. Landrins bil i Eskilstuna har fina kundomdömen, och det gäller även för övriga anläggningar. Att man därutöver har välutbildad och kunnig personal bidrar givetvis också till att kundnöjdheten överlag är så god.

Landrins Bil i Lund, här är god service en självklarhet

Även på Landrins sydligaste anläggning, i den skånska universitetsstaden Lund, har Landrins en anläggning som präglas och kännetecknas av service och kvalitet. Landrins i Lund är återförsäljare av framförallt premiummärket Mercedes Benz, men Landrins bil i Lund har även bland annat Kia.

Att vara återförsäljare av ett märke som Mercedes kräver naturligtvis extra mycket av återförsäljaren, då dessa dyra bilar har köpare som förväntar sig det absolut bästa, och det gäller inte bara själva bilen, utan också hela kundupplevelsen kring bilköpet.

Landrins möter helt klart upp till dessa högt ställda förväntningar, både vid sin anläggning i Lund, såväl som vid sina andra anläggningar. Med tanke på att man varit verksamma alltsedan 1968 har man förmodligen bra koll på vad som krävs för att göra bilköpare nöjda. 

Genom att välja bort de största städerna har man skapat en trogen och lojal kundkrets som återkommer till Landrins för sitt nästa köp.

Landrins och Mercedes

Just förhållandet mellan Landrins och Mercedes får sägas vara speciellt, då Mercedes på många orter valt att bygga en egen försäljningsorganisation. Trots detta får Landrins förnyat förtroende gång efter annan på de orter där man är verksam.

Mercedes Benz, en av de ledande biltillverkarna i världen, med huvudkontor i sydtyska Stuttgart, tillverkar några av de mest välbyggda bilarna i världen. Bilar som är kända för ledande teknologi och väl fungerande och potenta motorer. 

Mercedes Benz ligger bland annat bakom omåttligt populära E-klass, såväl som legendariska sportbilen SL och terrängmonstret G-wagen. Just G-wagen är något av en kultikon, då bilmodellen till det yttre sett nästan likadan ut sen den introducerades 1979.

Med andra ord förpliktigar det att vara återförsäljare åt Mercedes, något som  Landrins bil levt upp till med bravur. Som ett resultat är Landrins därför en nära samarbetspartner till den tyska biljätten Mercedes, och har kunnat följa med dem i deras framgångssaga.

Det bästa med Landrins bil:

  • Bra och generösa öppettider
  • Geografisk spridning
  • Personlig service
  • Bra kunnande och välutbildad personal.

Senaste

Gamla tekniker för att vara säker i en modern värld

Känner du dig ofta osäker på internet? Vi lever...

Cobots och Säkerhet: Hur De Bidrar Till En Säkrare Arbetsplats

Historiskt sett har process- och tillverkningsindustrin varit en hård,...

Mobila tech-trender som kommer påverka iGaming-branschen

Tech och iGaming är två branscher som båda är...

Hur VR och AR revolutionerar spelindustrin

Det pratas ofta om VR och AR när det...

Nyhetsbrev

Gamla tekniker för att vara säker i en modern värld

Känner du dig ofta osäker på internet? Vi lever...

Cobots och Säkerhet: Hur De Bidrar Till En Säkrare Arbetsplats

Historiskt sett har process- och tillverkningsindustrin varit en hård,...

Mobila tech-trender som kommer påverka iGaming-branschen

Tech och iGaming är två branscher som båda är...

Hur VR och AR revolutionerar spelindustrin

Det pratas ofta om VR och AR när det...

Mattias Flink – en militär blir massmördare

Masskjutningar har blivit allt vanligare i hela världen. De...

Gamla tekniker för att vara säker i en modern värld

Känner du dig ofta osäker på internet? Vi lever i en värld som går mer och mer mot att bli virtuell. Det är både...

Cobots och Säkerhet: Hur De Bidrar Till En Säkrare Arbetsplats

Historiskt sett har process- och tillverkningsindustrin varit en hård, tuff och farlig arbetsplats. Med tiden har arbetsplatsen blivit allt säkrare, mycket tack vare stora...

Mobila tech-trender som kommer påverka iGaming-branschen

Tech och iGaming är två branscher som båda är under ständig utveckling. Håller du koll på våra tekniknyheter så har du sett att det...